Symposium 'Launch Event Quality and Safety Ghent'

Journalisten , Medewerkers , Studenten
28-04-2021 van 17:00 tot 18:30
Door wie
Quality and Safety Ghent, Vakgroep Volksgezondheid en Eerstelijnszorg, Faculteit Geneeskunde en gezondheidswetenschappen
Lenzo.Robijn@UGent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Startevenement van het expertisecentrum voor kwaliteit en veiligheid in de eerstelijnszorg Quality and safety Ghent.

Wij hadden u graag uitgenodigd om deel te nemen aan de feestelijke start van ‘Quality and Safety Ghent’, een interdisciplinair expertisecentrum voor kwaliteit en veiligheid in de eerstelijnszorg verbonden aan vakgroep Volksgezondheid en Eerstelijnszorg (Universiteit Gent)

Q&S Ghent stelt zich heel expliciet tot doel onderzoek op te zetten dat relevant is voor het werkveld en het beleid, vormingen te organiseren die tegemoet komen aan de noden van het werkveld en kennis ten dienste te stellen van organisaties en instellingen die willen werken aan een kwaliteitsvolle en patiëntveilige eerstelijnszorg.