Theatervoorstelling 'Keynote Summer School Klimaat: Anabella Meijer'

Door wie
Kobe Tilley + Green Office Gent
summerschool.klimaat@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Anabella Meijer (auteur, storyteller, ...) komt tijdens de Summer School Klimaat hoop brengen in tijden van de klimaatcrisis.

“Je ogen zijn geopend, maar je handen zitten nog in je zakken. Je ziet de gigantische dreiging van klimaatverandering maar vraagt je af wat JIJ daar in vredesnaam aan gaat doen. Welnu, je hebt helemaal gelijk! Het gewicht van de wereld op je eigen schouders dragen is veel te zwaar joh. Dit kan anders.” (Anabella Meijer, Eerste Hulp bij Klimaatverandering, 2018)

Dit is wat Anabella Meijer op woensdagavond 22 september ons komt tonen tijdens de keynote van de tweede editie van de Summer School Klimaat. Anabella Meijer - conceptontwikkelaar, visual storyteller, auteur en spreker - bracht in 2018 het boek ‘Eerste Hulp bij Klimaatverandering’ uit. In dit “enige boek over klimaat met seksscenes erin” (zo schrijft ze het zelf), zocht en vond Anabella manieren om gemotiveerd te blijven in deze tijden van klimaatcrisis. Dit brengt ze nu naar het podium van auditorium Oehoe.

(Openbaar evenement, behoudens de geldende coronamaatregelen)

Tickets via: eventmanager.ugent.be/KeynoteAnabellaMeijerSSK