Workshop 'Tussen school en σχολή'

Alumni , Leerkracht secundair , Leerling secundair
29-03-2021 09:00 tot 02-04-2021 04:00
Door wie
Afdeling Griekse Letterkunde en Griekse Taalkunde. Faculteit Letteren en Wijsbegeerte.
Berenice.Verhelst@UGent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Workshops Grieks voor scholieren tijdens de extra week paasvakantie. Dagelijks, live op youtube en interactief.

De kogel is door de kerk: de paasvakantie start nu een week vroeger. Maar wij maken van de nood een deugd voor onze leerlingen! Classica Vlaanderen, leerkrachten Grieks en de universiteiten van Gent en Leuven hebben de handen in elkaar geslagen en voor volgende week een speciaal programma voor jullie gemaakt: Tussen school en σχολή.

Elke dag van de week wordt er een bijzondere les aangeboden (zeker gepast voor de derde graad maar iedereen is welkom). Het thema varieert: van Medusa* tot Lineair B, van Menander tot Eerste Hulp van Antieke Filosofen. En uiteraard gaat het niet om leerstof!

Alle leerlingen Grieks kunnen via YouTube aansluiten, en via de chat ook actief deelnemen.