Tweede bijzondere oproep projecten COVID-19

Informatie over de FWO tweede bijzondere oproep voor projecten COVID-19 en de interne procedure.

Details

Het FWO lanceerde op 17 juli 2020 een tweede oproep voor COVID-19 onderzoeksprojecten. Verschillend van de vorige oproep richt deze oproep zich ook op de sociaaleconomische en psychologische effecten van de pandemie. Enkel aanvragen van consortia van promotoren uit minstens twee ontvankelijke instellingen mogen worden ingediend. De oproep richt zich uitsluitend op onderzoek dat onmiddellijke financiering nodig heeft en dus niet terecht kan in het kader van de oproep onderzoeksprojecten. Meer informatie over de ontvankelijkheidsvereisten vindt u terug op de FWO website.

Indieningsprocedure

  • De promotor-woordvoerder van een aanvraag dient zich uiterlijk 24 augustus  2020 (17u) aan te melden via het FWO e-loket. De voorwaarden waar deze vooraanmelding dient aan te voldoen vindt u terug op de FWO website.   De vooraanmelding is verplicht voor een geldige aanvraag!
  • De afdeling Onderzoekscoördinatie staat in voor de verificatie en indiening van de aanvragen. De interne deadline voor indiening (via het FWO e-loket) is woensdag 2 september 2020, 17u.
  • De afdeling Onderzoekscoördinatie dient de aanvraag in bij het FWO voor de deadline (9 september 2020).

Contactgegevens

Jodie Bernaerdt, 09 264 30 28