Deelplatform UGent Deelt

UGent Deelt 

Aan de UGent zijn er zowel bij personeel als studenten heel wat deelnoden en -mogelijkheden. Denk aan het uitwisselen van studieboeken en/of studiemateriaal, toestellen en labomateriaal, afgedankt bureaumeubilair, ...

Met het deelplatform zorgt de UGent ervoor dat het aanwezige potentieel benut wordt. Voor bijna alle deelnoden kan je als UGent’er nu immers terecht op één locatie, ‘UGent Deelt’. Hier kan je zelf vlot items weggeven, verkopen, kopen en in een latere fase uitlenen.

Via dit deelplatform willen we iedereen een handige omgeving aanbieden voor deelnoden die momenteel niet of suboptimaal worden ingevuld. Zo zijn er de vele facebookgroepen waar studenten door het bos de bomen niet zien of de fysieke kringloopwinkel waarbij je vanop afstand niet weet wat er ter beschikking staat.

Gebruiksvriendelijkheid

Een deelplatform staat of valt met de gebruikerservaring. We hopen dat ook jij dit platform kan waarderen en er mee aan de slag gaat. Uiteraard blijven we verder bouwen, verfijnen en verbeteren op basis van onder meer jouw input.

Buitenlandse UGent’ers zijn we uiteraard niet vergeten. Een Engelstalige omgeving werd voorzien, zodat ook zij vlot items kunnen uitwisselen.

Daarnaast werd heel wat aandacht geschonken aan de bescherming van jouw privacy.

Aan de slag

Met je UGent-profiel kan je je vlot aanmelden op deelplatform.ugent.be.

De werkwijze van het platform spreekt voor zich, maar uiteraard is er een handige FAQ aanwezig en worden de belangrijkste afspraken samengevat in onze gebruikersvoorwaarden.

Vragen of klachten?

Heb je zelf vragen, opmerkingen, klachten of suggesties? Je kan deze overmaken aan de beheerders van UGent Deelt. De Green Office staat, in samenwerking met o.a. DICT en de afdeling Facilitair Beheer, in voor de goede werking.