Gebruiksvoorwaarden Paviljoen Vandenhove - Plateau-Rozier

Het Paviljoen Vandenhove maakt deel uit van de Campus Boekentoren en biedt plaats aan 110 personen. Het auditorium bestaat uit vast meubilair.

Wij vragen om de vaste opstelling van de zaal te respecteren, meubilair mag niet verplaatst worden!
Technische apparatuur voor licht en geluid zijn aanwezig, wel eigen laptop meebrengen. De ruimte kan ook verduisterd worden.

 

Het auditorium kan gebruikt worden voor doctoraatsverdedigingen en culturele en/of academische lezingen. Lesactiviteiten en commerciële activiteiten alsook recepties zijn NIET mogelijk.


Op donderdagavond is het niet mogelijk om deze ruimte te huren gezien deze voor eigen gebruik wordt voorbehouden.

 

Er is een beraadslagingsruimte voor jury bij doctoraatsverdedigingen; wordt niet apart gereserveerd (enkel toegang via auditorium).

 

Prijs:

  • Intern: 300 euro/halve dag of 450 euro/volle dag. Op weekend- en sluitingsdagen wordt een toeslag aangerekend van 15% op de totaalprijs. Voor doctoraten kan het lokaal gratis gebruikt worden.

 

  • Extern: 370 euro/halve dag of 500 Euro/volle dag. Deze prijzen zijn exclusief 21% BTW. Op weekend- en sluitingsdagen wordt een toeslag aangerekend van 15% op de totaalprijs.

 

Indien u de ruimte vooraf wenst te bezichtigen of u heeft hier praktische vragen omtrent dan kan u terecht bij Geertrui Ivens en Bram Vandeveire:  ;  of 09/264.38.41