UGent Magazine, blad voor alumni en andere durfdenkers

Een blad voor alumni en externe partnerscover UGent Magazine n°1

UGent Magazine is een magazine om het, jawel, over onszelf te hebben. We willen even stilstaan bij en dieper ingaan op de vele onderzoeken waarmee we als instelling bezig zijn.

Daarnaast laten we experts aan het woord over maatschappelijk relevante ontwikkelingen in hun vakgebied. Over een virus dat de mensheid kan redden, bijvoorbeeld.

Ook alumni komen ruim aan bod: als expert of om hun favoriete plekjes en anekdotes uit hun studententijd aan de UGent te verklappen. Je ziet, we laten onze alumni niet los. Want UGent’er, dat ben je nu eenmaal voor het leven.

UGent Magazine ontdekken?

  • Bekijk de eerste editie
  • Meer sterke verhalen over de brede wereld van de UGent: het studentenleven, onderwijs en wetenschap en maatschappelijke impact vind je op durfdenken.be
  • Alumni ontvangen het magazine gratis als zij betalend lid zijn van hun alumnivereniging.

Exemplaren aanbieden op jouw event?

Personeelsleden kunnen gratis exemplaren bestellen bij de directie Communicatie en Marketing voor interne en externe doeleinden (congressen, symposia, binnen- en buitenlandse bezoeken, opendeurdagen, tentoonstellingen, ...).

Voor deze eerste editie hebben we ons beperkt tot de Nederlandse taal. Van de volgende editie, die in februari 2021 verschijnt, zal er ook een Engelstalige versie zijn.

Inhoud UGent Magazine N°1

p.2 UGent MAgazine N°1

Contact

Directie Communicatie en Marketing
communicatie@ugent.be