Iedereen FPPW!

Medewerkers, Alumni
12-09-2020 van 09:00 tot 20:00
Waar
Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen, Henri Dunantlaan 2, 9000 Gent
Door wie
Kris Erauw
communicatie.pp@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Op zaterdag 12 september 2020 viert de Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen (FPPW) van de UGent haar 50ste verjaardag: Iedereen FPPW!

Iedereen wordt FPPW op 12 september.

Met een programma van kinderworkshops, interactieve demonstraties, experimenten, wetenschapsshows, lezingen, lessen voor beginners, debatten, rondleidingen, een trefpunt voor alumni, een zoektocht en de officiële opening van een nieuw gebouw is er voor jong en oud iets te beleven. Sommige activiteiten kijken terug op het boeiende verleden van de faculteit, andere tonen trots het heden of werpen een blik op wat de psychologie en pedagogische wetenschappen in de toekomstige maatschappij kunnen betekenen. Daarbij horen we graag jullie ideeën en meningen en is er uitgebreid ruimte om wederzijds kennis te maken.

Uiteraard serveren we dit alles met feest: met muziek, (kinder)animatie, eten en drinken.

Wil je iedereen FPPW niet missen? Laat dan je e-mail adres achter op de Iedereen FPPW website. We houden je daarmee op de hoogte van het programma en geven je als eerste de kans om in te schrijven.