Psycholoog van het jaar 2017

(02-05-2016) Voor het achtste jaar op rij reiken de Gentse Alumni Psychologie (GAP) de Acco prijs Psycholoog van het Jaar uit.

Met de prijs Psycholoog van het jaar wil GAP elk jaar de verdiensten van een psycholoog erkennen en zo bijdragen tot een positief beeld van de studies psychologie en van het beroep van psycholoog.

De prijs wordt uitgereikt op 23 mei en gaat dit jaar naar Dirk Bryssinck. Dirk Bryssinck krijgt deze prijs omwille van zijn rol in de ontwikkeling van Villa Voortman en voor de manier waarop hij bijdraagt tot de vermaatschappelijking van de zorg en het verlagen van de drempel naar de hulpverlening. Villa Voortman is een laagdrempelig ontmoetingshuis dat maximale verantwoordelijkheid, participatie en inbreng van de bezoekers centraal stelt. Via destigmatisering, empowerment en actief burgerschap wordt achter de diagnose de mens met zijn verhaal zichtbaar.

Het event 'Psycholoog van het jaar' wordt georganiseerd in samenwerking met Acco en met de steun van Securex.

De jaarlijkse prijsuitreiking is ondertussen hét moment geworden om in een ontspannen en feestelijke sfeer voormalige studenten en collega's terug te zien. GAP zorgt voor het feestelijk tintje en biedt je na de uitreiking en de voorstelling graag een drink aan. We hopen ook u dit jaar te kunnen verwelkomen op ons prijsuitreiking.

Meer info en inschrijven via http://www.psycholoogvanhetjaar.be