Studievoormiddag: Begrijpend lezen een topsport?!

(27-05-2021)

Wie, wat waar?

Worstelen jouw leerlingen ook met het begrijpen van teksten? Ben je zelf zoekende naar effectieve instructiemethodes om hen hierin te ondersteunen? Tijdens onze studievoormiddag organiseren we hands-on workshops waarin we aan de slag gaan met ProjectExpert, een veelbelovende begrijpende leesmethode voor leerlingen uit het beroepssecundair onderwijs en Iedereen leesatleet, afgestemd op vijfde- en zesdeklassers.

De onderzoeksgroep ‘Taal, leren, innoveren’ nodigt u van harte uit op haar online gratis studievoormiddag ‘Begrijpend lezen, een topsport?!’ op woensdag 29 september 2021.

Vragen?

Contacteer ons gerust via Rielke.Bogaert@UGent.be (focus lager onderwijs) of Kim.VanAmmel@UGent.be (focus secundair onderwijs).

Inschrijven?!