Doctoraatsverdediging David Kalema - Naar effectieve, cultureel aangepaste behandelingsprogramma's voor personen die gebruik maken van alcoholhulpverlening in Uganda

03-09-2018 van 10:00 tot 12:00
zaal August Vermeylen, Het Pand, Onderbergen 1, 9000 Gent
David.Kalema@UGent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Prof. Dr. Geert De Soete, decaan van de faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen, nodigt u vriendelijk uit op de openbare verdediging van het proefschrift voorgelegd tot het verkrijgen van de academische graad van Doctor in de Pedagogische Wetenschappen:

NAAR EFFECTIEVE, CULTUREEL AANGEPASTE BEHANDELINGSPROGRAMMA'S VOOR PERSONEN DIE GEBRUIK MAKEN VAN ALCOHOLHULPVERLENING IN UGANDA

DOCTORANDUS: David Kalema
PROMOTOR: Prof. Dr. Wouter Vanderplasschen CO-PROMOTOR: Prof. Dr. Ilse Derluyn
CO-PROMOTOR: Prof. Dr. Peter K. Baguma (Makerere University, Uganda)

De verdediging vindt plaats op maandag 3 september 2018 om 10u in zaal August Vermeylen, Het Pand, Onderbergen 1, 9000 Gent. Na de verdediging bent u van harte welkom op de receptie.
Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen voor 28 augustus 2018 (David.Kalema@UGent.be).