Het Good Lives Model in de praktijk

18-04-2018 09:30 tot 20-04-2018 17:00
Waar
Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen, Henri Dunantlaan 2, 9000 Gent
Door wie
Vakgroep Orthopedagogiek
Lore.VanDamme@UGent.be
Voeg toe aan mijn agenda

De Vakgroep Orthopedagogiek verwelkomt u graag op de driedaagse workshop Het Good Lives Model in de praktijk Tony Ward & Mary Barnao

Vanuit de vakgroep orthopedagogiek Universiteit Gent wensen wij u van harte uit te nodigen voor de driedaagse workshop 'Het Good Lives Model in de praktijk' van woensdag 18 t.e.m. vrijdag 20 april 2018.*

Het 'Good Lives Model of Offender Rehabilitation (GLM)', ontwikkeld door Tony Ward en collega's, is uitgegroeid tot een internationaal erkend rehabilitatiemodel voor personen die criminele feiten hebben gepleegd. Tijdens de driedaagse workshop ligt de focus op de behandelings-en klinische implicaties en de concrete implementatie van het GLM in de praktijk. Hierbij wordt zowel aandacht besteed aan de toepassing van het GLM in het algemeen (eerste 2 dagen – gemeenschappelijk voor alle deelnemers) en meer specifiek bij adolescenten (groep 1) en volwassen (groep 2) (derde dag  - groep te kiezen bij inschrijving). De deelnemers zullen, na de vorming, concrete kennis hebben verworven omtrent de ontwikkeling van een Good Lives Plan in de praktijk.

Voor meer informatie kan u de uitnodiging raadplegen.

Met vriendelijke groeten en hopende op uw aanwezigheid,

Prof. Dr. Stijn Vandevelde

Prof. Dr. Wouter Vanderplasschen

Dr. Lore Van Damme

Vakgroep orthopedagogiek, Universiteit Gent

* De driedaagse workshop zal doorgaan op voorwaarde van voldoende deelnemers.