Online onderzoeksnamiddag "De orthopedagoog van de toekomst"

11-09-2020 van 13:30 tot 15:30
Door wie
Vakgroep orthopedaogiek
Sara.Rowaert@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

De vakgroep Orthopedagogiek nodigt u graag uit op vrijdag 11/09/2020 voor een online onderzoeksnamiddag met als thema: “De orthopedagoog van de toekomst”

ortho-onderzoeksnamiddag 2020

De onderzoeksnamiddag staat dit jaar in het teken van de recente beleidsontwikkelingen m.b.t. de erkenning van de ‘klinisch orthopedagoog’ als gezondheidszorgberoep en de implicaties ervan op de dagelijkse praktijk van orthopedagogen.

Voor wie?

Orthopedagogen, praktijkwerkers, studenten, docenten en onderzoekers die werken met kinderen, jongeren en volwassenen in kwetsbare situaties

Wanneer?

Vrijdagnamiddag 11 september 2020 vanaf 13.30 uur.

Waar?

Online.
Na inschrijving zal u enkele dagen voor de onderzoeksnamiddag een link ontvangen waarmee u de presentaties en de uitreiking van de masterproef "live" kan volgen.

Hoe inschrijven?

Kostprijs: gratis

Vragen rond de studiedag?

Contacteer Sara Rowaert via:

Wat mag u verwachten?

13.30
Verwelkoming (Prof. dr. Wouter Vanderplasschen, voorzitter vakgroep Orthopedagogiek)

13.35
Het statuut van de klinisch orthopedagoog in België (prof. dr. Ilse Noens, KULeuven)

13.55
Is een tuchtprocedure geen cadeautje voor de orthopedagoog? (prof. dr. Xavier Moonen, Universiteit Amsterdam & Zuyd Hogeschool Heerlen)

14.15
Bekendmaking winnaar 2de masterproefprijs 'prof. dr. Eric Broekaert'

14.20
Korte voorstelling van het winnende masterproefonderzoek