Opfrisnamiddag - Het Good Lives Model in de praktijk

17-04-2018 van 13:00 tot 17:00
Waar
Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen, Henri Dunantlaan 2, 9000 Gent
Door wie
Vakgroep Orthopedagogiek
Lore.VanDamme@UGent.be
Voeg toe aan mijn agenda

De Vakgroep Orthopedagogiek verwelkomt u graag op de Opfrisnamiddag Het Good Lives Model in de praktijk Tony Ward & Mary Barnao

Vanuit de vakgroep orthopedagogiek Universiteit Gent wensen wij u van harte uit te nodigen voor de opfrisnamiddag 'Het Good Lives Model in de praktijk' op dinsdag 17 april 2018.

Het 'Good Lives Model of Offender Rehabilitation (GLM)', ontwikkeld door Tony Ward en collega's, is uitgegroeid tot een internationaal erkend rehabilitatiemodel voor personen die criminele feiten hebben gepleegd. Tijdens de opfrisnamiddag zal er stilgestaan worden bij de ervaren meerwaarde en uitdagingen van GLM in de praktijk.

Deze opfrissingsnamiddag staat open voor praktijkwerkers en onderzoekers binnen de forensische geestelijke gezondheidszorg en jeugdhulpverlening die deelnamen aan één van de eerdere driedaagse workshops ‘GLM in de praktijk’.

Voor meer informatie kan u de uitnodiging raadplegen.

Met vriendelijke groeten en hopende op uw aanwezigheid,

Prof. Dr. Stijn Vandevelde

Prof. Dr. Wouter Vanderplasschen