Symposium - 'Emotionele ontwikkeling bij personen met een verstandelijke beperking'

Wanneer
29-10-2021 van 00:30 tot 05:00
Waar
Vormingscentrum Guislain (Jozef Guislainstraat 43, Gent)
Voertaal
Nederlands

Op 29/10 organiseren het P.C. Dr. Guislain en de Vakgroep Orthopedagogiek van UGent samen het symposium “Emotionele ontwikkeling bij personen met een verstandelijke beperking”, naar aanleiding van het doctoraatsonderzoek van Filip Morisse.

Programma

Bekijk het definitieve programma

Prijs en inschrijven

Deelname aan het symposium kst 50 euro. Daarin zitten ook een exemplaar van het boek Emotionele ontwikkeling bij personen met en verstandelijke beperking. Theorie, wetenschap en praktijk (Gompel & Scavina)), dat verschijnt n.a.v. het doctoraat, en een hapje en een drankje tijdens de receptie vervat. U kan uw inschrijving bevestigen via deze link. We vragen u alle gegevens in te vullen en de betaling in orde te brengen voor 30/09/2021.

Praktische info

  • Het symposium vindt plaats in de aula van het Vormingscentrum Guislain (Jozef Guislainstraat 43, Gent). Omdat het aantal plaatsen beperkt is, zal een klein deel van de deelnemers het symposium via streaming volgen vanuit zaal Philemon van het vormingscentrum. Waar u kan volgen , hangt af van wanneer u preregistreerde (streaming mogelijk bij inschrijvingen vanaf 12.08)
  • Om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen, moeten deelnemers een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen. Dat betekent dat u volledig gevaccineerd bent, een COVID-19 test onderging waarvan het resultaat negatief was over hersteld bent van COVID-19.

Meer informatie

Als u nog vragen hebt, kan u contact opnemen met Caroline Dheere (directiesecretariaat@guislain.broedersvanliefde.be of 09 216 33 11) of met Filip Morisse (filip.morisse@guislain.broedersvanliefde.be)