Waarom kiezen voor orthopedagogiek aan de UGent?

(12-01-2021) Ontdek hier de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen van studiekiezers en veel meer!

Laatstejaarsstudenten ‘Klinische orthopedagogiek en disability studies’ maakten een filmpje over wat de opleiding te bieden heeft en waarom kiezen voor orthopedagogiek aan de Universiteit Gent.

Vanaf deze week starten de Sid-ins voor studiekiezers in het laatste jaar van het middelbaar. De juiste studiekeuze maken is enorm belangrijk en die keuze wordt op dit moment bemoeilijkt. Om jou zo goed mogelijk op weg te helpen en je een beeld te kunnen vormen van onze opleiding en wat deze te bieden heeft hebben we samen met enkele (oud-)studenten en collega's voor jou enkele zaken samengebracht op:

www.ugent.be/kiezenvoororthopedagogiek

Heb je na het doornemen van deze informatie nog vragen over de studierichting "Klinische orthopedagogiek en Disability Studies" of wens je graag een persoonlijk contact met een van onze medewerkers of studenten?
Aarzel niet en stuur een email naar .
Of stuur ons een bericht via Facebook