Actuadebat Media en polarisatie

02-12-2019 van 18:30 tot 22:15
Arteveldehogeschool, Voetweg 66, Gent (Aula A3, Campus Kantienberg)
Door wie
Derdejaarsstudenten Journalistiek aan de Arteveldehogeschool
Voeg toe aan mijn agenda

Onderzoeker Bart Vanhaelewyn neemt deel aan debat rond Media en polarisatie, georganiseerd door studenten Journalistiek aan de Arteveldehogeschool.

De derdejaarsstudenten Journalistiek aan de Arteveldehogeschool organiseren voor het vak Actualiteit een debat!

• OVER WAT? Alles over de invloed van de media op polarisatie in de samenleving.
  • WANNEER? Maandag 2 december om 19u30. Je bent welkom vanaf 18u30 voor een hapje en een drankje.
  • WAAR? Aula A3 van Campus Kantienberg - Voetweg 66

Debat Media en polarisatie

Wie debatteert?

• Joël De Ceulaer, senior writer bij De Morgen; Uitgesproken mening op p. 2 van De Morgen op zaterdag; Auteur
  • Othman El Hammouchi, Auteur; "Activist voor religieuze vrijheid"; ‘’Sociale en morele conservatief’’; ‘’Extremist in maatpak’’
  • Bart Vanhaelewyn, Onderzoeker verbonden aan de onderzoeksgroep Center for Journalism Studies van de vakgroep Communicatiewetenschappen aan de Universiteit Gent

Voor wie?

Iedereen! Voor alle studenten journalistiek, voor krantenlezers of smartphonescrollers, voor cafékeuvelaars. Kortom, voor iedereen met enige interesse in de actualiteit.

Op voorhand inschrijven is niet nodig.

Kom maar af! Het wordt gezellig interessant.