Alumnicafé 2019 - Alumni.comm nodigt alle alumni van de UGent Communicatiewetenschappen uit!

24-10-2019 van 18:30 tot 23:30
Waar
Oude Stadsbibliotheek Gent - Woodrow Wilsonplein, 9000 Gent - Ingang rechts van het gebouw
Voeg toe aan mijn agenda

Op donderdag 24/10 is het opnieuw zover: dan gaat het volgende alumni café van de UGent Communicatiewetenschappen door in De Oude Stadsbibliotheek! Profiteer van de gelegenheid om dit iconische gebouw nog eens te bezoeken en om medestudenten van weleer tegen het lijf te lopen!

Schrijf je dus snel in voor dit event zodat je er zeker bij kan zijn want de plaatsen zijn beperkt!

De deuren van ons alumni café gaan open om 18u30 en om 19u00 gaan we onder begeleiding van een drankje van start met een live podcast (we proberen eens iets nieuws), jullie aangeboden door het prikkelende duo van de computerclub. Samen met ons zullen zij een prikkelende, shockerende of kritische blik op de toekomst werpen.

Daarna voorzien we iets om te eten en bieden we jullie de mogelijkheid om bij of na te praten aan onze bar. Dat alles onder de deskundige begeleiding van DJ Postcolonial Bob.

Maak van dit event een succes door deze uitnodiging zoveel mogelijk te delen met oud-communicatiewetenschappers!

Tot dan!

Alumni.comm