Samsung Innovation Battle - Masterstudenten Nieuwe Media & Maatschappij Rani en Sara winnen zowel de publieksprijs als de prijs van de jury!

(27-10-2017) Duurzaamheid eerst bij Samsung Electronics en het publiek! Proficiat aan de winnaars!! Zij winnen een reis naar New York én een Samsung S8!

Samsung daagt UGent-studenten uit om hét idee te pitchen voor de ultieme Samsung experience en beloont de beste ideeën met sollicitatie of citytrip.

In het kader van de Media-innovatieweek 2017 hebben we een samenwerking met Samsung op touw gezet. Deel van deze samenwerking is de Samsung Innovation Battle: een wedstrijd waarbij alle UGent-studenten werden uitgedaagd om op het podium te kruipen en in 5 minuten dé ultieme Samsung Experience te pitchen.

In ruil bood Samsung enkele zeer mooie prijzen aan: een sollicitatiegesprek voor alle finalisten, een S8 voor de publiekswinnaars en een citytrip naar New York voor de winnaars geselecteerd door Samsung HR.

Masters Nieuwe Media & Maatschappij Rani en Sara wonnen zowel de publieksprijs als de prijs van de jury! Proficiat dames met deze dubbele overwinning!