Vernieuwde Master 2019-2020

(11-04-2019) Vernieuwde Master vanaf komend academiejaar 2019-2020.

Programma Master 2019-2020Vanaf komend academiejaar 2019-2020 biedt de vakgroep Communicatiewetenschappen een vernieuwd en 'up to date' programma in de Master aan, gericht op de vorming van studenten tot zelfstandige en kritische communicatieprofessionals.

Inspelend op huidige trends en toekomstige uitdagingen in het brede (internationale) veld van media en communicatie, biedt het nieuwe programma een aantrekkelijke mix van theoretische kennis, reflectie en inzicht alsook praktische vaardigheden.

Waarbij studenten de keuze kunnen maken tussen vier verschillende afstudeerrichtingen: Communicatiemanagement, Film- en Televisiestudies, Journalistiek, en Nieuwe Media en Maatschappij. Voor meer informatie over het vernieuwde programma, klik hier.