VACATURE - Assistent Communicatiewetenschappen

(06-01-2021) We zoeken een enthousiaste en bekwame onderzoeker (m/v/x) voor een voltijds (100%) assistentschap in het domein van de communicatiewetenschappen.

UW OPDRACHT

• U besteedt minimum 50% van uw opdracht aan wetenschappelijk onderzoek in het kader van de voorbereiding van een doctoraatsproefschrift.
  • U levert bijstand bij het onderwijs van de vakgroep communicatiewetenschappen, in hoofdzaak ter ondersteuning van de bachelor communicatiewetenschappen en in de master communicatiewetenschappen.
  • U werkt mee aan de interne en externe dienstverlening van de vakgroep.

UW PROFIEL

• U bent houder van een diploma van Master in de Communicatiewetenschappen (bij voorkeur).
  • Voor diploma’s behaald buiten de Europese Unie dient een gelijkwaardigheidsattest van NARIC voorgelegd te worden. Aan de diplomavoorwaarden moet voldaan zijn op datum van aanstelling.
  • U hebt interesse in wetenschappelijke en/of projectmatig onderzoek en dienstverlening.
  • Onderwijservaring en deelname aan nascholing, conferenties etc. strekt tot aanbeveling.
  • U beschikt over de nodige didactische en communicatieve kwaliteiten.
  • U hebt aantoonbare interesse in het onderzoeksdomein van de communicatiewetenschappen.
  • U hebt kennis van en ervaring met een brede diversiteit aan sociaal-wetenschappelijke onderzoeksmethoden inclusief ervaring met kwalitatief onderzoek.

ONS AANBOD

• Wij bieden u een aanstelling voor een termijn van twee jaar. Deze aanstelling kan tweemaal  worden hernieuwd voor twee jaar mits gunstige evaluatie van de voorbije termijn. Opgelet: Indien u reeds aangesteld was als assistent of doctoraatsbursaal aan een universiteit in de Vlaamse Gemeenschap, wordt dit in mindering gebracht van de maximale aanstellingsduur die volgens de Codex Hoger Onderwijs maximaal 6 jaar bedraagt.
  • De indiensttreding kan ten vroegste vanaf 1 februari 2021.
  • De verloning gebeurt volgens barema AAP3. Meer informatie over onze salarisschalen.
  • Verder kan elk UGent-personeelslid rekenen op een aantal voordelen, zoals een breed opleidings- en vormingsaanbod, 35 dagen vakantieverlof aangevuld met jaarlijks vastgelegde brugdagen, een fietsvergoeding, ecocheques enz. Een volledig overzicht van onze personeelsvoordelen.

INTERESSE?

Solliciteren kan alleen online via e-recruitment tot 14-01-2021 23:59u. We aanvaarden geen laattijdige sollicitaties of sollicitaties die niet via de online toepassing worden bezorgd.

Volgende documenten dient u toe te voegen aan uw sollicitatie:

• In het veld ‘Cv’: uw cv en een overzicht van de behaalde studieresultaten (samengevoegd als één pdf-bestand)
  • In het veld ‘Motivatiebrief’: uw motivatiebrief in pdf-formaat
  • In het veld ‘Diploma’: een kopie van het vereiste diploma (indien reeds in uw bezit)
  • In het veld ‘Gelijkwaardigheidsattest’: enkel indien u uw diploma buiten de Europese Unie behaalde moet u een gelijkwaardigheidsattest van NARIC toevoegen. Dit kunt u aanvragen via www.naricvlaanderen.be.

De UGent voert een gelijke kansen- en diversiteitsbeleid en moedigt dan ook iedereen aan om te solliciteren.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie in verband met deze vacature kunt u contact opnemen met Prof. Sofie Van Bauwel (Sofie.Vanbauwel@UGent.be, +32 09/2646799).