Samsung Innovation Battle - Voorstelling teams

Samsung daagt alle UGent-studenten uit om hét idee te pitchen voor de ultieme Samsung experience en beloont de beste ideeën met sollicitatie of citytrip.

In het kader van de Media-innovatieweek 2017 slaat Communicatiewetenschappen de handen in elkaar met Samsung. Deel van deze samenwerking is de Samsung Innovation Battle: een wedstrijd waarbij alle UGent-studenten worden uitgedaagd om op het podium te kruipen en in 5 minuten dé ultieme Samsung Experience te pitchen.

In ruil biedt Samsung enkele zeer mooie prijzen aan: een sollicitatiegesprek voor alle finalisten, een S8 voor de publiekswinnaars en een citytrip naar New York voor de winnaars geselecteerd door Samsung HR.

In totaal werden 7 teams geselecteerd om tijdens het slotevent van de #MIW17 hun ultieme Samsung Experience mochten pitchen voor de European Samsung Executive board en hun medestudenten. De uitverkoren teams waren:

Samsung Innovation Battle - Team 1

Samsung Innovation Battle - Team 2