De Warmste Facultaire Run met de rector

19-12-2019 van 15:00 tot 17:00
Watersportbaan
Jurgen.Baecke@UGent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Ook dit jaar organiseert de faculteit een run met de rector in het kader van de Warmste Week!

Dit jaar gaat de opbrengst naar het CRIG (Cancer Research Institute Ghent)!

Wanneer? Donderdag 19 december 2019, van 15u tot 17u. Nadien voorzien wij een hapje en een drankje in de cafetaria van het GUSB!

Waar? Watersportbaan (omkleden kan in het GUSB)

Wie? Iedereen mag deelnemen: studenten, alumni, medewerkers, proffen en sympathisanten van de faculteit Politieke en Sociale Wetenschappen. Lopers, maar ook wandelaars en fietsers zijn welkom!

Inschrijven? Je kan je inschrijven voor één, twee, of drie rondes (van telkens 5 kilometer) en je betaalt 5 euro per ronde. Je kan (gepast) contant betalen bij de Facultaire Studentenadministratie (Universiteitstraat 8 op het gelijkvloers), of je kan jouw bedrag storten op BE26 9794 3401 9229 (met vermelding van je emailadres).

Onze rector Rik Van de Walle is van de partij, maar ook onze decaan Herwig Reynaert, en o.a. prof. Ferdi De Ville, prof. Jan Orbie, prof. Bart Van de Putte... Jij ook? #DeWarmsteDenkers