Info-avond Europese Master Global Studies

15-03-2018 van 19:00 tot 21:00
Campus Aula: Aud E (Universiteitstraat 8, gebouw D)
Door wie
Julie Carlier
julie.carlier@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Aan de studenten in derde bachelor- en masteropleidingen aan de faculteiten Politieke en Sociale Wetenschappen, Letteren en Wijsbegeerte en Economie en Bedrijfskunde van de UGent

Ben je een gemotiveerde student met een uitgesproken interesse in de studie van globalisering?

Dan nodigt het Ghent Centre for Global Studies je van harte uit voor haar info-avond over de Europese Master Global Studies (EMGS), een tweejarige, Engelstalige, internationale en interdisciplinaire opleiding, aangeboden aan UGent ism 5 andere Europese en 9 wereldwijde partner-universiteiten.

De aanvraagronde voor 2018 werd deze maand open verklaard. De deadlines voor indiening van kandidaturen zijn: 28 maart (voor studenten die willen kandideren voor een Erasmus Mundus beurs) en 31 mei (voor alle andere studenten). De selectie van studenten die zullen worden uitgenodigd om de opleiding te starten in het academiejaar 2018-2019, wordt begin juli bekend gemaakt.

De minimumvereisten om geselecteerd te kunnen worden zijn: 1° een bachelordiploma in sociale of menswetenschappen (te behalen uiterlijk in augustus 2018); 2° een zeer goede beheersing van het Engels.

De opleidingscoördinatoren en docenten aan UGent zullen het programma en de aanvraagprocedure toelichten. Daarnaast zullen ook de (internationale) studenten die momenteel het eerste jaar van het EMGS programma volgen aan de UGent hun ervaringen in deze internationale opleiding delen.

Bijlagen