Aanspreekpunt Bijzondere Statuten, Werkstudenten & Diversiteit

Bijzonder statuut

Heb je recht op een bijzonder statuut (functiebeperking, topsporter, professionele kunstbeoefenaar, mandaat, uitzonderlijke sociale- of individuele omstandigheden, student-ondernemer of anderstaligheid? Dit kan je aanvragen via Oasis (oasis.ugent.be). meer info en extra uitleg over hoe dit statuut aan te vragen vind je op https://www.ugent.be/student/nl/administratie/flexibel-studeren/bijzonder-statuut.

Werkstudentenstatuut

Ben je van plan werken en studeren te combineren (al dan niet met werkstudentenstatuut)? Ook dat vraag je aan via Oasis(oasis.ugent.be). Best maak je vooraf wel een afspraak met de trajectbegeleider van je opleiding (https://www.ugent.be/ps/nl/voor-studenten/monitoraat/trajectbegeleiding/overzicht.htm)

Aanspreekpunt bijzondere statuten, werkstudenten en diversiteit

Heb je nog vragen over de aanvraag van een bijzonder statuut of over de concrete faciliteiten waar je met bijzonder statuut of als werkstudent aanspraak kunt op maken of ondervind je problemen met het aanvragen van je faciliteiten? Contacteer dan Gert Van der Goten, aanspreekpunt bijzondere statuten, werkstudenten en diversiteit van de faculteit (gert.vandergoten@ugent.be)