Wat te doen na het ontvangen van je resultaten?

Wat te doen na het ontvangen van je resultaten?

De examenresultaten worden bekendgemaakt op donderdag 5 juli 2018 om 9u. Je kan je puntenfiche bekijken via Oasis.ugent.be .

STAP 1: FEEDBACK

Ga naar het feedbackmoment en kijk je examen in. Een overzicht van de individuele feedback in het tweede semester vind je hier.

STAP 2: Summerclass voor 1BA

Ben je eerstejaarsstudent en is de tweede zittijd nieuw voor jou? Kom naar de Summerclass van het Monitoraat op maandag 9 juli van 10u tot 12u in Paddenhoek 1.1! Dit is een moment waarop je jezelf kan evalueren en kan leren uit je sterktes en uit wat minder goed liep. We geven ook tips mee om de herexamens aan te pakken en om een zomerplanning te maken.  Hiervoor kan je je inschrijven via ‘groepen’ op de Minervasite van het Monitoraat.

STAP 3: Adviesgesprek bij studie- of trajectbegeleider i.v.m. haalbaarheid 2de zit

Eerstejaarsstudenten zullen na de bekendmaking van de punten via ‘Reservaties’ op de Minervasite van het Monitoraat een afspraak kunnen maken met één van de studiebegeleiders. De adviesgesprekken gaan door op 9, 10, 12 en 13 juli. Hogerejaars kunnen een afspraak maken via mail.

 

Belangrijk: inschrijven tweede zittijd


Voor de vakken waarvoor je niet geslaagd bent, ben je automatisch ingeschreven voor de 2de zittijd. We vragen wel om die inschrijving te bevestigen voor de 1Ba-vakken waarvan je effectief het examen zal afleggen in de 2e zittijd. Zo krijgen wij zicht op het aantal studenten dat effectief deelneemt. Dat kan via 'groepen' op de Minervapagina van het Monitoraat en is ENKEL nodig voor vakken van de eerste bachelor (ook GIT- en studenten in een Schakel- of Voorbereidingsprogramma). Doe dit vóór zondag 12 augustus!