Vacature project manager

(12-04-2018)

Jouw job

Je gaat actief op zoek naar mogelijke projecten voor IRIS (bv. oproepen voor projectvoorstellen) en onderzoekt de opportuniteiten voor IRIS. Deze projecten kunnen van een nationaal, Europees, of internationaal niveau zijn, en gaan over nationale, internationale en/of Europese sociale fraude, sociale dumping, problemen met grensoverschrijdende handhaving van Europese regels, vrij verkeer etc.

Je schrijft projectvoorstellen, en je managet de projecten van IRIS. Dit wil zeggen dat je, onder meer, een planning opmaakt van de nodige en beschikbare middelen (financieel/personeel) en van de nodige en beschikbare tijd, en je volgt dit op; je zorgt ervoor dat deadlines gerespecteerd worden, en dat inhoudelijke en contractuele verplichtingen worden nagekomen; je volgt de work packages op en schrijft aanvangs- en voortgangsrapporten.

Je onderhoudt contacten en werkt samen met een uitgebreid netwerk van internationale organisaties en inspectiediensten

Jouw profiel en competenties

• Je hebt een masterdiploma in de rechten (bijkomende opleidingen strekken tot aanbeveling).
  • Je hebt een basiskennis van sociaal recht. Kennis van het Belgisch sociaal recht is een voordeel, maar kennis van Europees recht, of kennis vanuit een vergelijkend perspectief zijn zeker zo belangrijk.
  • Je hebt een bijzondere interesse voor (Europese) sociale fraude en het (Europees) sociaal recht.
  • Je hebt een goede kennis van het Engels (kennis van het Nederlands of andere talen strekt tot aanbeveling).
  • Je hebt een grote zin voor initiatief, en je kan proactief en zelfstandig werken.
  • Je kan goed plannen en gestructureerd werken.
  • Je hebt een groot analytisch vermogen en je kan goed probleemoplossend denken.
  • Je bent ook teamgericht en communicatief. Je kan informatie overbrengen op een duidelijke manier.
  • Je draagt discretie en loyauteit hoog in het vaandel.
  • Je hebt minimum twee jaar ervaring met projecten verwerven omtrent Europees recht.

Je kan rekenen op

• Een aangename, inspirerende werkomgeving met een internationaal tintje.
  • Fijne collega's die mee bijdragen aan de aangename werksfeer.
  • Een verloning volgens de universitaire standaarden.
  • Een voltijds contract voor 18 maanden (met de mogelijkheid tot verlenging).

Startdatum in onderling overleg.

Interesse?

Stuur je cv en motivatie tot en met 10 juni 2018 naar .
t.a.v. prof. dr Y. Jorens – Directeur IRIS

Meer informatie?

t.a.v. prof. dr. Y. Jorens – Director IRIS

Faculteit Recht en Criminologie – Vakgroep Criminologie, Strafrecht en Sociaal Recht