Career dating met criminologen

17-03-2017 van 18:30 tot 22:30
Het Pand, Onderbergen 1 9000 Gent (zaal Refter)
Door wie
Crimilumni en het Stageprogramma Criminologische Wetenschappen
melanie.defruytier@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Career dating met criminologen Universiteit Gent - 17 maart 2017

Careerdating voor criminologen 17 maart 2017

Crimilumni en het Stageprogramma Criminologische Wetenschappen bieden jou de gelegenheid om op een spontane manier kennis te maken met criminologen uit het werkveld uit verschillende sectoren. Dit evenement kan je dan ook veel ruimer zien dan eerste hulp bij het betreden van de arbeidsmarkt. Het biedt zowel de ruimte voor het verkennen van instroommogelijkheden als opties en tips voor carrièretijgers. Ongeacht je de arbeidsmarkt eerder als een onontwarbaar kluwen bekijkt, of je staat te popelen om jouw intrede te maken met een uitgestippeld strijdplan; dit kan wel eens hét evenement zijn dat jou de nodige boost geeft. Crimilumni zocht inspiratie voor dit evenement bij concepten als "jobdating" en "speednetwerken".

Op de avond zelf verlopen de ontmoetingen via speeddates. Het doel is simpel: op een spontane manier met zoveel mogelijk mensen uit het criminologisch werkveld persoonlijk kennis maken. De line-up bestaat uit een mix van criminologen die werkzaam zijn in typische en minder typische criminologische beroepen. De uitgenodigde "professionals" zijn stuk voor stuk Ugent alumni.

We sluiten de avond af met een receptie zodat u de kans krijgt gesprekspartners die u gemist hebt aan te spreken of het initiële gesprek verder te zetten. Graag vragen wij uw aanwezigheid te bevestigen en tevens aan te geven of u op de afsluitende receptie aanwezig zal zijn.

Het evenement is jaarlijks volzet. Mogen wij u vriendelijk verzoeken ons tijdig te verwittigen indien u verhinderd bent om uiteindelijk aanwezig te zijn.

Het programma van de avond:

• 18u30 - 19u00: onthaal deelnemers
  • 19u00: Welkom en startschot door Prof. dr. Lieven Pauwels
  • 19u10 - 20u50: Career dating via speed dates
  • 20u55: Dankwoord door Prof. dr. Gert Vermeulen (Vakgroepvoorzitter)
  • 21u00 - 22u30: afsluitende netwerkreceptie.

Wij kijken er erg naar uit om de volgende professionals te mogen verwelkomen in onze line-up:

Naam alumni/professional Class of... Huidig professioneel profiel
Aftab Shaireen 2007 VDAB (woordvoerder)
Branswijk Evelyn 2005 PISAD Regio Geraardsbergen - Lierde (drugbegeleider)
Cappon Leen 2009 PC Sint Jan Baptist (onderzoekster Forensisch zorgcircuit)
Colle Peter 1988 Stad Gent, Strategisch Veiligheids- en Preventieplan (evaluator preventieprojecten)
Coppieters Roy 2008 Price Waterhouse Coopers, Business Continuity & Crisis management (manager)
De Baets Alexander 2016 Lokale politie zone Meetjesland Centrum (INP)
De Bock David 2004 Securitas (postencoördinator)
De Clerck Chris 2001 FOD Financiën, Douane & Accijnzen (centraal bestuur, leidinggevende)
De Clercq Stephanie 2005 De Lijn, Afdeling zorgsystemen, dienst sociale veiligheid (deskundige sociale veiligheid)
De Roeck Eleni 2012 Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin, Afdeling Welzijn & Samenleving (beleidscoördinator gevangenis Oudenaarde)
De Schepper Matthias 2005 PAULO politie-opleiding Oost-Vlaanderen (docent basisopleiding inspecteurs + lid examencommissie)
De Smet Katia 2006 PC Sint Jan Baptist (opnamecoördinator forensisch zorgcircuit)
De Sterck Maria 1991 Federale Politie, Directie Technische en Wetenschappelijke politie, Unit gedragswetenschappen (diensthoofd)
De Vriendt Filip 1997 Lokale politie zone VLAS (Hoofdcommissaris)
Degraeuwe Tinneke 1998 UGent, monitoraat Faculteit Rechtsgeleerdheid (studiebegeleider)
Denoo Silke 2016 De Zande (Ruiselede)
Deriemaecker Jinmei 2015 Moderator vzw, Bemiddelingsdienst Provincie Oost-Vlaanderen (herstelbemiddelaar)
Gamisch Lieselot 2013 FGP Antwerpen, afdeling agressie (rechercheur)
Goossens Sara 1997 Justitiehuis Gent (directeur)
Lamaire Marieke 2004 Stad Gent, Departement Samenleven en Welzijn, Dienst Outreachend Werken (Coördinator Team Buurtstewards)
Lambrecht Ille 2010 Stad Oostende, Integrale veiligheid (diensthoofd)
Mariën Lies 2002 PC Sint Jan Baptist, Levanta – forensische zorg – high risk vrouwen (Opnamecoördinator Forensisch zorgcircuit)
Nauwelaerts Joke 2007 Schakelteam Hof van Beroep Antwerpen (criminologe)
Neyt Natalie 1998 HR consultant, career & talent coach
Poelman Tom 2007 Algemene administratie van Douane en Accijnzen, onderzoek & opsporing Antwerpen (attaché - senior projectbeheerder)
Van Caeneghem Pieter 2005 FOD Justitie, DG EPI, gevangenis Oudenaarde (attaché-gevangenisdirecteur)
Vanhaelemeesch Delphine 2009 Vlaamse overheid, hulp- en dienstverlening aan gedetineerden, gevangenis Ieper (beleidscoördinator)
Vanwonterghem Glauke 2006 De Lijn Oost-Vlaanderen Afdeling Exploitatie (Hoofd Operaties & Controle)
Weewauters Marijke 1991 Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen, Cel geweld (diensthoofd)

Inschrijvingen verlopen via de website van Crimilumni: http://www.crimilumni.be (max. 100 plaatsen).

Kunt/wenst u pas later aan te sluiten op de avond? Bv. vanaf 20u30 voor de receptie om jaargenoten te ontmoeten of bij te praten onder alumni?

Hartelijk welkom! Bevestig even uw aanwezigheid via  en we zorgen ervoor dat ook voor u een fris drankje klaarstaat...

Het Crimilumniteam & de stagecoördinator criminologische wetenschappen.

Vind meer activiteiten: