Week van de Criminologie 23-24-26-27 april 2018

Door wie
Vakgroep Criminologie, Strafrecht en Sociaal Recht
anke.devos@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

De vakgroep Criminologie, Strafrecht en Sociaal Recht van de UGent nodigt u graag uit voor de Week van de Criminologie. Studenten van de 2de Bachelor Criminologie stellen de resultaten voor van hun groepswerken over uiteenlopende actuele vraagstukken.

De vakgroep Criminologie, Strafrecht en Sociaal Recht nodigt u graag uit voor de Week van de Criminologie.

Studenten van de tweede Bachelor Criminologie stellen, in het kader van het opleidingsonderdeel Project: Actuele Criminologie, de resultaten voor van hun groepswerken over uiteenlopende actuele vraagstukken. Deze vraagstukken werden aangeleverd door tal van professionals uit het brede criminologische werkveld. Elke sessie zal worden ingeleid door een keynote speaker, na afloop zal in dialoog getreden worden met academici en professionals en zal worden stilgestaan bij de lessons learned.

Studenten, professionals en academici krijgen de kans om met elkaar in interactie te treden, om tot nieuwe inzichten en creatieve oplossingen te komen.

Praktische info

23-24-26-27 april 2018
Academieraadzaal, Volderstraat 9, 9000 Gent

De sessies zijn voor alle geïnteresseerden toegankelijk.
Deelname is gratis.

Inschrijven kan op de eventpagina tot maandag 16 april 2018.

• Met het openbaar vervoer

Vanuit Gent-Sint-Pietersstation:

Neem tram 1 (richting Evergem/Wondelgem) of 2 (richting Melle-Leeuw)

Stap uit aan halte Korte Meer (tram 1) of Zonnestraat (tram 2). De Voldersstraat is de tweede straat rechts in de Korte Meer.

Vanuit Gent-Dampoort:

Neem bus 3 (richting Mariakerke), 38 of 39 (richting Blaarmeersen)

Stap uit aan halte Korenmarkt. Neem de Veldstraat en sla de tweede straat links in (Voldersstraat).

• Met de wagen:

Check uw reisroute in Gent via het Circulatieplan