UITGESTELD Europese Avondlezing dr. Allan Rosas

Europa Direct
europadirect@oost-vlaanderen.be
Website
Voeg toe aan mijn agenda

Samen met het Ghent European Law Institute en het Center for EU-studies, organiseert Europa Direct een Europese Avondlezing.

UITGESTELD wegens Covid-19 maatregelen.

Samen met het Ghent European Law Institute (GELI) en het Center for EU-studies (CEUS), organiseert Europa Direct een Europese Avondlezing
De lezing is in het Engels.

Op 25 maart 2020 komt dr. Allan Rosas (Voormalig rechter bij het Hof van Justitie van de Europese Unie) praten over 'Het Europese Hof van Justitie: leiden alle wegen naar Luxemburg?'. Moderator is professor Inge Govaere.

De lezing start om 18u00 in de Provincieraadzaal van het provinciebestuur van Oost-Vlaanderen. Deelname is gratis, maar inschrijven verplicht.