UITGESTELD Europese Avondlezing professor Piet Eeckhout

Europa Direct
europadirect@oost-vlaanderen.be
Website
Voeg toe aan mijn agenda

Samen met het Ghent European Law Institute en het Center for EU-studies, organiseert Europa Direct een Europese Avondlezing.

UITGESTELD wegens Covid-19 maatregelen.

Samen met het Ghent European Law Institute (GELI) en het Center for EU-studies (CEUS), organiseert Europa Direct een Europese Avondlezing
De lezing is in het Engels.

Op 16 maart 2020 komt professor Piet Eeckhout (University College London) praten over 'Brexit en de toekomstige relatie tussen de EU en het Vereningd Koninkrijk'. Moderator is professor Peter Van Elsuwege.

De lezing start om 18u00 in de Provincieraadzaal van het provinciebestuur van Oost-Vlaanderen. Deelname is gratis, maar inschrijven verplicht.