Emeritaatsviering Prof. Luc Lavrysen - 10 december 2021

(19-11-2021) Op vrijdagnamiddag 10 december 2021 wordt een studienamiddag met huldiging georganiseerd voor Emeritus Professor Luc Lavrysen. De studienamiddag gaat over klimaatrechtspraak en zal livestream plaatsvinden in de Academieraadzaal.

Op vrijdagnamiddag 10 december 2021 wordt een studienamiddag met huldiging georganiseerd voor Emeritus Professor Luc Lavrysen. De studienamiddag gaat over klimaatrechtspraak en zal livestream plaatsvinden in de Academieraadzaal. U kan dus online of live volgen.
Alle informatie vindt u in de folder in bijlage.

 

Professoren, studenten, medewerkers, doctorandi van de faculteit Rechten kunnen gratis deelnemen.

 

Zij dienen een keuze te maken uit onderstaande lijst:

  1. live deel te nemen in Gent aan de studienamiddag en receptie met boek (65 EUR)
  2. live deel te nemen in Gent aan de studienamiddag en receptie zonder boek (gratis)
  3. virtueel deel te nemen aan de studienamiddag met boek (65 EUR)
  4. virtueel deel te nemen aan de studienamiddag zonder boek (gratis)
  5. live deel te nemen aan de studienamiddag zonder receptie met boek (65 EUR)
  6. live  deel te nemen aan de studienamiddag zonder receptie zonder boek (gratis)
  7. live deel te nemen in Gent enkel aan de receptie met boek (65 EUR)
  8. live deel te nemen in Gent enkel aan de receptie zonder boek (gratis)

Gelieve uw keuze uit bovenstaande lijst uiterlijk tegen 3 december 2021 mee te delen aan opleidingen@diekeure.be. Deelname aan de studienamiddag live of livestream is gratis. 

Wie het boek wenst te bestellen, kan dit aan de voordeelprijs van 65 EUR. Indien u virtueel deelneemt en het boek wenst te laten opsturen, graag uw adres meedelen (geen kotadres).

De catering wordt u aangeboden door het Centrum voor Milieurecht. We zouden het dan ook appreciëren dat wie inschrijft voor de receptie ook effectief aanwezig is, zodat we no-shows (lees: te hoge bestelling van catering / voedselverspilling) kunnen vermijden.

Geïnteresseerden van andere faculteiten kunnen helaas niet gratis deelnemen en dienen zich in te schrijven bij die Keure via de volgende link:  https://www.diekeure.be/nl-be/opleidingen/12049/livestream-klimaatrechtspraak-een-nieuwe-juridische-realiteit-in-steeds-warmer-wordende-wereld-huldiging-emeritaat-prof-dr-luc-lavrysen-en-boekvoorstelling