Rechtskroniek voor het Notariaat RKN35

28-11-2019 van 18:00 tot 21:00
Waar
Faculteit Recht & Criminilogie, Campus Aula, Auditorium NBII, Universiteitstraat 4, 9000 Gent
Door wie
Iris De Roo
iris.deroo@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Het Instituut voor Notarieel Recht van de Faculteit Recht en Criminologie van de UGent beoogt door de "Rechtskroniek voor het Notariaat" in het bijzonder ten behoeve van de notarissen en de kandidaat-notarissen, de advocaten en de advocaten-stagiairs, de magistraten en hun aller medewerkers, alsook in het algemeen aan alle praktijkjuristen, een accurate, wetenschappelijk onderbouwde toelichting te geven bij nieuwe wetten of nieuwe ontwikkelingen in rechtspraak of rechtsleer. Tevens worden belangrijke knelpunten aangeduid en van een eerste commentaar voorzien.

Deze rechtskroniek gaat door op donderdag 28 november e.k. van 18u tot 21u in de faculteit Recht en Criminologie. Tijdens de pauze wordt een broodjesmaaltijd aangeboden.

Kostprijs: €120 (boek incl.), €60 (boek excl.)

Meer lezen, zie folder

Inschrijven kan enkel via inschrijvingslink.

Vind meer activiteiten: