10de VRG-Alumni Quiz

VRG Alumjni
vrgalumni@ugent.be
Website
Voeg toe aan mijn agenda

10de VRG-Alumni Quiz

Op vrijdag 4 mei halen we de toeters boven voor de jubileum-editie vindt van de Alumni Quiz. Voor de TIENDE keer op rij krijgt u de kans uw ongebreidelde kennis te etaleren en de erelijst van winnaars verder aan te vullen.

Hoe gaat u te werk?

• U zoekt een team bij elkaar van 4 personen, en geeft hun namen alsook uw ploegnaam door via quizmaster Christophe (christophe.vermeulen@ep.europa.eu). Er moet minstens één alumnus/a in de ploeg zitten.
  • U betaalt op de avond zelf helemaal niets als u VRG Alumni lid bent. Gelieve evenwel uw aanwezigheid aan te kondigen via vrgalumni@ugent.be. Niet-leden betalen 15 euro (drank en versnaperingen zijn inbegrepen in de prijs). Lid worden van VRG Alumni Gent is steeds mogelijk via: http://www.vrgalumni.ugent.be/lid-worden.
  • U begint als de bliksem de allerlaatste papieren editie van de Encyclopaedia Britannica van buiten te leren.
  • U maakt snel nog een kappers-, tandarts-, kine- en/of manicure-afspraak zodat u de Story en de Dag Allemaal kan gaan lezen.
  • U laat uw smartphone en tablet thuis achter, zo kan moeder de vrouw of vader de man u niet vinden en kan er ook niet gespiekt worden: iedereen gelukkig.
  • U meldt zich op vrijdag 4 mei om 20.00h blijgemutst aan, aan de Faculteitszaal van de Faculteit Rechtsgeleerdheid. Ingang: Voldersstraat 3.
  • U drinkt een glas, eet een chiptje en leunt achterover, want u ziet dat de tegenstand u niets zal kunnen maken...

Inschrijven kan tot en met woensdag 2 mei. Het aantal ploegen is beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap! Zoals de gynaecoloog zei: 'Vol is vol!'

Niet leden betalen hun bijdrage op voorhand op rekeningnummer BE92 7490 1598 9423 met vermelding "Quiz10 + uw naam".