Lezing Prof. Danie van Loggerenberg (Leerstoel Marcel Storme)

10-05-2017 van 17:00 tot 18:00
Waar
Auditorium B van Faculteit Rechtsgeleerdheid (Campus Aula, Universiteitstraat 4, 9000 Gent)
Door wie
Piet Taelman
piet.taelman@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

De Leerstoel Marcel Storme 2016-2017 wordt bekleed door Prof. Danie van Loggerenberg en hij geeft op 10 mei 2017 een publieke lezing over civiel recht.

Prof. Danie van LoggerenbergPublieke lezing

"Enkele gedagtes rakende die noodsaaklikheid van duidelike uitsprake in siviele sake / Some thoughts on the necessity of clear and comprehensible judgments in civil cases"

De lezing gaat over de noodzakelijkheid van duidelijke en begrijpelijke vonnissen/arresten in civiele zaken.
Danie van Loggerenberg is professor aan de Universiteit van Pretoria (Zuid-Afrika).

De lezing wordt gevolgd door een receptie in de Facultaire Raadzaal (E. Braunschool, Voldersstraat 3).

De lezing bijwonen? Gelieve dit te melden.