'Alumni Rechten Gent' - Diner-causerie met gastspreker Claire Tillekaerts

Alumni Rechten Gent
vrgalumni@ugent.be
Website
Voeg toe aan mijn agenda

Diner-causerie met gastspreker Claire Tillekaerts.

Claire Tillekaerts

Claire Tillekaerts (alumna 1980) was 20 jaar succesvol in de advocatuur. Ze werd nadien hoofd van de juridische dienst van de Hogeschool Gent, ze is voorzitter van Film Fest Gent, is gelauwerd als Strafste Gentenaar en is thans CEO van Flanders Investment & Trade waar ze met haar team de deur opent voor buitenlandse bedrijven om in Vlaanderen te investeren en helpt ze Vlaamse ondernemingen voet aan de grond te krijgen in het buitenland. Claire Tillekaerts is altijd bezig, zelden thuis.

"Vlaanderen is internationaal ondernemen"

Claire Tillekaerts zal eerst praten over het belang van buitenlandse handel en investeringen voor de Vlaamse economie.

Daarna neemt zij jullie mee achter de schermen van Flanders Investment & Trade (FIT): wat doet dit agentschap dagelijks zowel vanuit Vlaanderen als via de vertegenwoordigers in meer dan 100 kantoren in het buitenland? Hoe helpt FIT Vlaamse ondernemers bij hun export en begeleidt het buitenlandse investeerders richting Vlaanderen?​

Leden 'Alumni Rechten Gent' (> 30 jaar en < 65 jaar): 39 euro
Leden 'Alumni Rechten Gent' (< 30 jaar en > 65 jaar): 29 euro
Niet-leden 'Alumni Rechten Gent' : 59 euro
(inbegrepen in de prijs: aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert met bijpassende drank)

Inschrijving

Inschrijven kan door overschrijving van het deelnamebedrag via rekeningnummer BE98 4480 1084 4193 (IBAN: KREDBEBB) met melding: 'Diner-causerie 28/2 +  namen deelnemers'. Uw inschrijving is definitief na ontvangst van de betaling.

Inschrijvingsformulier