VRG-Alumni avond 2018

VRG Alumni
vrgalumni@ugent.be
Website
Voeg toe aan mijn agenda

De Alumni avond gaat door in Het Pand, zaal De Refter

Zin om nog eens in centrum Gent in een gebouw van de universiteit een aangename avond door te maken? Een ideale gelegenheid om oud-studenten en professoren terug te zien, herinneringen op te halen, plannen te maken voor de toekomst...

Tussen 19 en 20u: Aperitief
Vanaf 20 u: voorgerecht, hoofdgerecht, koffie/thee

Na een staand aperitief, kan iedereen plaats nemen aan tafels, opgesteld per proclamatiejaar of naar believen, voor het nuttigen van het diner.

Tussendoor wordt op groot scherm sfeerbeelden getoond van vorige jaarreünies en het spreekgestoelte ingenomen door alumni die zo’n reünies in het verleden georganiseerd hebben en hun ervaringen delen met de aanwezigen.

Tijdens en na de maaltijd drinkt men, tegen betaling ter plaatse, wat en hoeveel men wil. We voorzien een drankenbuffet.

Gelieve op voorhand te melden of u allergisch is aan bepaalde ingrediënten of een vegetarische maaltijd wenst te nuttigen.

: donderdag 29 maart, vanaf 19 uur
Waar        : Pand, zaal de Refter, Onderbergen te Gent
Parking   : Wie met de auto komt, kan zich parkeren in de ondergrondse Sint-Michielsparking, ingang tegenover het Pand.

Prijs:     29 euro Alumni-leden
             ​ 49 euro niet-leden en partners
              (niet leden, alumni van de Rechtenopleiding, kunnen ter plaatse zonder meerprijs lid worden: lidgeld is normalerwijze 20 euro)

Inschrijving en betaling

Reserveren kan door overschrijving van het deelnamebedrag via rekeningnummer BE98 4480 1084 4193 (IBAN: KREDBEBB) met melding : 'alumni avond 29/11, namen deelnemers' .