De warmste faculteit: kerstmarkt + Legal And Loud

13-12-2018 van 17:00 tot 21:00
Binnenkoer Braunschool (Voldersstraat 3)
Door wie
Monitoraat
studiebegeleiding.re@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Onze faculteit doet haar claim van 'de warmste faculteit' alle eer aan met deze kerstmarkt + optreden van Legal And Loud ten voordele van Amnesty International Vlaanderen.

In het kader van de Warmste Week van StuBru organiseert ‘de warmste faculteit’ enkele activiteiten ten voordele van Amnesty International Vlaanderen waarbij we op jullie aanwezigheid rekenen!

kerstmarkt: warmste faculteit 2018Willen jullie het rock&roll gehalte binnen ons personeelskorps eens komen inspecteren?

Dit kan! Op donderdag 13 december 2018 tussen 17u en 21u!
Om 17u begint deze actie met de warmste kerstmarkt op de binnenkoer van de Emiel Braunschool. Daar kunnen jullie alvast wat in de stemming komen aan de glühweinstand, de verse soepbar en het hotdogkraam. Van 18u tot 19u is het ‘jeneverkot’ geopend. En vanaf 19u zal de facultaire band Legal and Loud het beste van zichzelf geven.

Be there en bewijs samen met ons dat wij inderdaad de ‘warmste’ faculteit van de UGent zijn!

De warmste foto’s kunnen gedeeld worden met vermelding van #GetUpStandUp18.

Tot dan!