6de VRG Alumnidag & Trofeeuitreiking "Alumni van het jaar"

Studenten, Medewerkers, Alumni
20-04-2018 van 13:45 tot 19:00
Faculteit Recht en Criminologie, Academieraadzaal en Facultaire Raadzaal
Door wie
VRG Alumni
vrgalumni@ugent.be
Website
Voeg toe aan mijn agenda

De zesde editie van de VRG Alumnidagbrengt start met de Alumni studiedag met vier verschillende parallelle sessies, gevolgd door een plenaire lezing door Prof. dr. Willy Van Eeckhoutte en de trofeeën "Alumni van het jaar"

Programma Alumni Studiedag

13.45u Onthaal
14.00u

Keuze uit twee parallelle voordrachten:

• Het nieuwe Wetboek Vennootschappen en verenigingen: wat moet elke advocaat en KMO-adviseur weten?” (Prof. Dr. Hans De Wulf)
  • “Verbod van erfovereenkomsten. Valt er nog iets van te begrijpen na de hervorming van het erfrecht?” (Prof. Dr. Jan Bael)
15.00u Pauze
15.15u

Keuze uit twee parallelle voordrachten:

• “Mei 2018: Privacyrevolutie?   Algemene Verordening Gegevensbescherming, Richtlijn Politie-Justitie en nieuwe e-Privacyverordening” (Prof. Dr. Gert Vermeulen)
  • Iedereen failliet! Overzicht en knelpunten van het nieuwe insolventierecht (Prof. Dr. Diederik Bruloot)

Bijdrage:

Leden VRG-Alumni Gent:  €45
Niet-leden: €65
Studenten:  gratis

Plenaire lezing, uitreiking trofeeën en aansluitende receptie

16.30u: Plenaire lezing in de Academieraadzaal
             Prof. Dr. Willy Van Eeckhoutte     “Vroeger was alles altijd beter - Anthume onthullingen".

17.30u:  Prijsuitreiking ‘Trofeeën Alumni van het jaar (-40 jaar en +40 jaar), gevolgd door de receptie in de foyer

Bijdrage:  gratis, maar vooraf inschrijven is vereist.