Facultair jubileum op Jubel.be

(20-02-2017) De faculteit publiceert, gedurende 10 weken, haar stem over actuele juridische kwesties op JUBEL, en wel via een eigen Jubel-pagina.

Via de eigen JUBEL-pagina van Fac. Rechtsgeleerdheid Gent zal gevestigd en aanstormend academisch talent uit onze faculteit elke week, en dit gedurende 10 weken, aan het woord komen met bijdragen rond juridische vraagstukken die elke “volger” van Jubel.be ongetwijfeld zullen boeien. Op die wijze verzorgen we voor de juridische meerwaardezoeker de aftrap naar onze verdere feestelijkheden, waarop de faculteit iedereen graag in levende lijve ontmoet en begroet.

De volgende bijdragen verschenen al op Jubel.be:

Wat is JUBEL?

Jubel staat voor Juridisch België en is het online content platform met actueel juridisch nieuws en spraakmakende content voor juridische professionals.

Jubel is gespecialiseerd in juridisch nieuws van, voor en over advocaten, fiscalisten, juristen, notarissen, gerechtsdeurwaarders, paralegals, magistraten, rechtenstudenten… Op Jubel verschijnen dagelijks juridisch actuele onderwerpen over alle aspecten van het recht in België. Om die reden is Jubel een onmisbare hulp voor wie op de hoogte wil blijven van de juridische wereld en het Belgisch recht.

Op Jubel worden eveneens interessante evenementen en opleidingen, maar ook stages en vacatures in de juridische sector gebundeld.

Jubel is een initiatief van KnopsPublishing en is een hedendaags, innovatief antwoord op de traditionele juridische tijdschriften en vakbladen.