UGent wint interuniversitaire bemiddelingswedstrijd

(18-05-2017) De tweede editie van de interuniversitaire bemiddelingswedstrijd in het publiek recht werd op 17 mei 2017 gewonnen door het team van de UGent.

Op 17 mei 2017 vond aan de UHasselt de tweede editie plaats van de interuniversitaire bemiddelingswedstrijd in het publiek recht. Vijf teams namen het tegen elkaar op, waaronder dit jaar ook een team van de UGent, gecoacht door drs. Tom Wijnant en prof. dr. Sabien Lust.

Het UGent-team nam het tijdens de voorrondes op tegen het team van de KULeuven, en zond dat team wandelen.  In een spannende finale versloeg ons team, bestaande uit Céline Algoed, Anne-Sophie Claus, Manu Diericx, Jelle Paredis, Sofie Serwir en Dries Van Langenhove, ook het team van de Vlerick Business School en won daarmee deze wedstrijd.

Gefeliciteerd aan de deelnemers !