Manon Moerman wint Prijs voor het Gentse historische onderzoek

(21-11-2017) Onze studente Manon Moerman ontvangt op 25 november 2017 in het STAM de prijs voor het Gentse historische onderzoek als bekroning voor haar masterproef.

Tijdens de Gentse Dag van het Historisch Onderzoek, op 25 november aanstaande, wordt in het STAM de jaarlijkse prijs voor het Gentse historische onderzoek uitgereikt voor de beste masterproef over een aspect van de geschiedenis, archeologie en kunstgeschiedenis van de stad Gent. Die prijs gaat dit jaar naar onze studente Manon MOERMAN voor haar masterproef over “De invloed van de Eerste Wereldoorlog op de Gentse Politierechtbank” (prom. G. Martyn).

De Prijs van het Gentse historische onderzoek is een initiatief van de Maatschappij voor Geschiedenis en Oudheidkunde te Gent (MGOG).

Meer informatie: