Alumni maken studiekiezers wegwijs

(28-03-2018) Wat na Rechten en/of Criminologische Wetenschappen? Alumni werpen blik op brede waaier aan carrièremogelijkheden

“The devil is in the detail” en dat is de wet. Ik denk dat je met een opleiding Rechten altijd goed zit. Of dat je net dat stapje voor hebt.”

Dat zegt politiek adviseur Jan Vanderstraeten, alumnus van onze faculteit. Hij vertelt waarom hij destijds voor de opleiding Rechten koos en wat hem nog elke dag drijft in zijn job. Nog veel andere alumni van de opleiding Rechten brengen voortaan hun verhaal op onze facultaire website en maken zo studiekiezers wegwijs doorheen het gevarieerde beroepenveld.

De brede waaier aan beroepsmogelijkheden ontdek je ook doorheen de boeiende verhalen van de alumni Criminologische Wetenschappen die er evenzeer op wijzen hoe zij nog altijd dankbaar gebruik maken van de  troeven van hun opleiding. Welk advies hebben zij voor studiekiezers?