Evariest Callens wint de EBI Young Researchers Best Paper Award

(01-03-2019) BOF doctoraatsonderzoeker Evariest Callens kreeg op de Young Researcher Workshop on Banking and Financial Regulation, georganiseerd door het European Banking Institute, de ‘Best Paper Award’.

Evariest Callens wint de European Banking Institute Young Researchers Best Paper Award

Evariest Callens, BOF doctoraatsonderzoeker bij het Instituut Financieel Recht, heeft op de jaarlijkse Young Researcher Workshop on Banking and Financial Regulation, georganiseerd door het European Banking Institute (EBI), de ‘Best Paper Award’ gekregen voor zijn paper: “Recalibrating the Debate on MiFID’s Private Enforceability: Why the EU Charter of Fundamental Rights Is the Elephant in the Room”.

De Young Researcher Workshop werd georganiseerd in de schoot van het EBI Global Annual Conference on Banking Regulation te Frankfurt op 21-22 februari 2019. Evariest mocht de award ontvangen uit handen van prof. Bart Joosten, voorzitter van de EBI Academic Board. In de laudatio prees prof. Joosten het moedige en vernieuwende karakter van het onderzoek en de hoge academische standaarden van de gelauwerde paper.

Meer informatie: https://ebi-europa.eu