Kiezen voor studies rechten of criminologische wetenschappen ? Vind alle informatie online

(07-05-2020) Vind alle nuttige informatie over de opleidingen rechten of criminologische wetenschappen via deze pagina.

De coronacrisis laat niet toe om een echte infodag te organiseren in onze faculteit over de opleidingen rechten of criminologische wetenschappen. Daarom krijgt u alle nuttige informatie online. Op onze website geven we meer uitleg over de inhoud van onze opleidingen, over studentenbegeleiding, beroepsmogelijkheden met uw diploma en over het reilen en zeilen aan de universiteit.

We nodigen je graag uit om de webpagina’s voor de opleiding rechten en de opleiding criminologische wetenschappen te bezoeken. Bekijk de videoclips, blader door ons digitaal cursusmateriaal, verken het werkveld, en ontdek zo of onze opleidingen aan uw ambities beantwoorden.

Omdat online-informatie niet noodzakelijk al uw vragen beantwoordt, organiseren we ook live chatsessie met professoren en studenten:

• op woensdag 2 juli van 10u tot 11u met de opleiding rechten
  • op woensdag 2 juli van 16u tot 17u met de opleiding criminologie
  • op woensdag 2 juli van 17u30 tot 18u30 met studenten criminologie
  • op donderdag 3 juli van 11u tot 12u met studenten rechten
  • Schrijf in voor een chatsessie

Ook een team van UGent-medewerkers zit klaar om al je andere vragen te beantwoorden in verschillende live chatsessies: over studiekeuze, sociale voorzieningen (studiegeld, huisvesting (home/op kot), functiebeperking, enz... .

Kies bewust voor uw opleiding, en bezoek dus gerust de infosite voor de opleidingen rechten en criminologische wetenschappen.

Lees meer artikels over: