Kiezen voor studies rechten of criminologische wetenschappen ? Vind alle informatie online

(07-05-2020) Vind alle nuttige informatie over de opleidingen rechten of criminologische wetenschappen via deze pagina.

De coronacrisis laat niet toe om een echte infodag te organiseren in onze faculteit over de opleidingen rechten of criminologische wetenschappen. Daarom krijgt u alle nuttige informatie online. Op onze website geven we meer uitleg over de inhoud van onze opleidingen, over studentenbegeleiding, beroepsmogelijkheden met uw diploma en over het reilen en zeilen aan de universiteit.

We nodigen je graag uit om de webpagina’s voor de opleiding rechten en de opleiding criminologische wetenschappen te bezoeken. Bekijk de videoclips, blader door ons digitaal cursusmateriaal, verken het werkveld, en ontdek zo of onze opleidingen aan uw ambities beantwoorden.

Omdat online-informatie niet noodzakelijk al uw vragen beantwoordt, is het steeds mogelijk om uw vragen voor te leggen aan ons team studiebegeleiders. Uw vraag krijgt dan al onze aandacht.

Ben je nog steeds niet volledig overtuigd van uw studiekeuze ? Op zaterdag 5 september 2020 kan u nog terecht op de UGent Bachelorbeurs. Je vindt er alle opleidingen samen en kunt er vragen stellen aan medewerkers van de opleidingen en van het UGent Team Studieadvies.

Kies bewust voor uw opleiding, en bezoek dus gerust de infosite voor de opleidingen rechten en criminologische wetenschappen.

Lees meer artikels over: