Wie is de warmste faculteit? Wij natuurlijk!

(06-12-2018) Ook onze faculteit dingt mee naar de titel van ‘de warmste faculteit’ met enkele activiteiten ten voordele van Amnesty International Vlaanderen.

In het kader van de Warmste Week van StuBru organiseert ‘de warmste faculteit’ enkele activiteiten ten voordele van Amnesty International Vlaanderen (https://www.amnesty-international.be/) waarbij we op jullie aanwezigheid rekenen!

Take a break: warmste faculteit 2018kerstmarkt: warmste faculteit 2018
Op maandagnamiddag 10 december 2018 wordt er ter gelegenheid van 70ste verjaardag van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens een heerlijk dessertbuffet aangeboden. Jullie kunnen zich op deze dag opwarmen met overheerlijke koffie, warme chocomelk met of zonder toppings en met gebak/taart speciaal voor jullie klaargemaakt door de het personeel van de faculteit.

Willen jullie het rock&roll gehalte binnen ons personeelskorps eens komen inspecteren? Dit kan! Op donderdag 13 december 2018 tussen 17u en 21u!
Om 17u begint deze actie met de warmste kerstmarkt op de binnenkoer van de Emiel Braunschool. Daar kunnen jullie alvast wat in de stemming komen aan de glühweinstand, de verse soepbar en het hotdogkraam.
Van 18u tot 19u is het ‘jeneverkot’ geopend.
En vanaf 19u zal de facultaire band Legal and Loud het beste van zichzelf geven.

Be there en bewijs samen met ons dat wij inderdaad 'de warmste faculteit' van de UGent zijn!

De warmste foto’s kunnen gedeeld worden met vermelding van #GetUpStandUp18.

Tot dan!