alumnizijnwelevenslang

De Gentse faculteit Recht en Criminologie heeft een geweldige Alumni gemeenschap. Het is verrijkend verbonden te blijven met je mede-alumni!

De Alumnivereniging heeft tot doel de band te organiseren en te versterken tussen de juristen gevormd aan de Gentse Rechtsfaculteit en van die alumni met hun faculteit. Ze steunt haar faculteit, brengt de Alumni terug samen, informeert hen en vergemakkelijkt het netwerken.

 

CANVAS CAMPUS CUP

Campus Cup

(05-07-2019) Hanne, Benjamin, Michiel en Timon wonnen de Campus Cup en zijn officieel de slimste studenten van Vlaanderen!

De eerste Campus Cup voor de UGent is een feit. Van de 34 teams waren het uiteindelijk rechtenstudenten Timon, Benjamin, Hanne en Michiel die de trofee van de studentenquiz op Canvas wonnen. Ze deden dat in bijzijn van een grote schare enthousiaste UGent-supporters en rector Rik Van de Walle. Een vraag over de vrouw van Shakespeare deed hun tegenstanders van politieke wetenschappen -ook van de UGent- de das om.
Canvas Campus Cup Winnaars

 

 

 

 

Lidmaatschap Alumni Rechten GentLidmaatschap

Ben je lid of wil je lid worden?  Hier vind je alle informatie over het lidmaatschap en alle voordelen die je kan genieten.

Voordeelkaart niet ontvangen/verloren?

Activiteiten Alumni Rechten GentActiviteiten - Agenda

Overzicht van onze opleidingen, bijeenkomsten, fotoreportages.

***nieuw***  :  Alumni CLUB Rechten

Ereleden Alumni Rechten GentEreleden

Wie zijn onze Ereleden

JaarreüniesJaarreünies

Alumni onder de aandachtAlumni onder de aandacht

Info over de Raad van Bestuur, de Ereleden, de Alumni van het jaar, interviews met Alumni, Wikipedia en een wereldkaart waar onze alumnus zich bevinden.

Alumni van het jaar 2019Alumni van het jaar

Elk jaar worden 2 alumni verkozen tot Alumni van het jaar in de categoriën -40 jaar en +40 jaar.
De gelauwerden zijn ondertussen gekend.

Lexgojobs

 

die Keure

 

 

 

Contact


Partners - steunende leden

Privacy-verklaring en nieuwsbrief