alumnizijnwelevenslang

De Gentse faculteit Recht en Criminologie heeft een geweldige Alumni gemeenschap. Het is verrijkend verbonden te blijven met je mede-alumni!

De Alumnivereniging heeft tot doel de band te organiseren en te versterken tussen de juristen gevormd aan de Gentse Rechtsfaculteit en van die alumni met hun faculteit. Ze steunt haar faculteit, brengt de Alumni terug samen, informeert hen en vergemakkelijkt het netwerken.

In de kijker

 

Alumni club rechten met Piet Eeckhout24 januari 2020 19:30u  -  Alumni CLUB Rechten

Dit keer gaan we internationaal. Piet Eeckhout (alumnus ’85) is Decaan van de faculteit Rechten aan het UCL in Londen (University College London) en is voor deze avond onze ‘ad-hoc’-voorzitter. Piet is gespecialiseerd in het Europees Recht en Mensenrechten.

 

Metamedica6 februari 2020  13:30u  -  Metamedica in samenwerking met de faculteit Geneeskunde en Gezondsheidswetenschappen

Het METAMEDICA-platform van de Universiteit Gent richt zich op interdisciplinair academisch onderzoek en geïntegreerd onderwijs in gezondheidsrecht, privacy-recht en medische ethiek ter ondersteuning van patiënten, clinici, beleidsmakers, juristen, ethici en andere stakeholders die geconfronteerd worden met medische innovaties en rolveranderingen in de gezondheidszorg, de proliferatie van gezondheidsgerelateerde data en nieuwe modellen om die data te verwerken en beschermen.
Op dit startevent laten wij u graag kennismaken met dit nieuwe initiatief!

 

Quiz 12 en Campus Cup

7 februari 2020 19:00u   -  Quiz 12 met als ereploeg de winnaars van de Canvas Campus Cup 

De twaalfde editie van onze Quiz wordt speciaal.  Al onze ploegen, stuk voor stuk eliteploegen, mogen het opnemen tegen onze ereploeg - de winnaars van de Canvas Campus Cup.

 

Tom Ruys

 21 februari 2020  19:30   -  Alumni CLUB Rechten

‘Ad-hoc’ voorzitter voor deze avond Prof. Dr. Tom Ruys, tenure-track professor binnen de vakgroep internationaal publiekrecht.

 

 

Klik hier om de vorige "In de kijker" te zien.

Activiteiten Alumni Rechten GentActiviteiten - Agenda

Kalenderoverzicht van onze Alumni CLUB Rechten, Alumni Studiedag, Diner Causerie, After Work Meetings en de Alumni Quiz.

 

Ereleden Alumni Rechten GentEreleden

Wie zijn onze Ereleden

JaarreüniesJaarreünies

 

 

Alumni onder de aandachtAlumni onder de aandacht

Info over de Raad van Bestuur, de Ereleden, de Alumni van het jaar, interviews met Alumni, Wikipedia en een wereldkaart waar onze alumnus zich bevinden.

Alumni van het jaar 2019Alumni van het jaar

Elk jaar worden 2 alumni verkozen tot Alumni van het jaar in de categoriën -40 jaar en +40 jaar.
De gelauwerden zijn ondertussen gekend.

 

Lexgojobs

 

 

die Keure

Meer info op onze opleidingskalender

 

Contact


Partners - steunende leden       

Privacy-verklaring en nieuwsbrief