Alumni Club Rechten

alumni club rechten

 

'Alumni Rechten Gent' lanceert een nieuw initiatief: Maandelijkse diner-bijeenkomst in het Pand

De aanwezigen worden verwelkomd door de 'ad hoc' voorzitter die de samenkomst inleidt met een korte informele uiteenzetting omtrent zijn/haar professionele bezigheden, zijn/haar interesses, een actueel onderwerp, etc.

De bedoeling is, op een laagdrempelige manier, alumni, eventueel vergezeld door hun partner of  gast,  samen te brengen, elkaar te leren kennen, ideeën op te doen.

 

___________________________________________________________________________________________________________

Vrijdag 25 oktober 2019  19.30u  :  

Alumni Club Rechten (het Pand) met 'ad-hoc' voorzitter Wout De Wilde.

Wout De Wilde

 

 

 

We ontvangen met genoegen Wout De Wilde als 'ad-hoc' voorzitter.  Wout is tweede jaar Master Rechten en praeses van het Vlaamse Rechtsgenootschap VRG voor het academiejaar 2019-2020

 

"Na eerder de functies van zedenmeester en revuepraeses te hebben vervuld ben ik zeer vereerd om dit jaar de leiding te nemen van het VRG, met zijn 1600 leden één van de grootste studentenverenigingen van de UGent.
Wij hopen dit jaar nog meer leden te verwelkomen en deze actief te betrekken bij de vele activiteiten welke we opnieuw organiseren.
Inmiddels werd het doopdecreet ondertekend en we zijn zeer blij met de grote belangstelling van de schachten die we een onvergetelijke doop willen bezorgen.
De cursusdienst draait momenteel op volle toeren en in november organiseren we de grootste jobbeurs ooit met meer dan 100 participanten.
Daarnaast zijn er opnieuw de klassieke activiteiten zoals cantussen, de VRG-quiz, de OpeningsTD, pleitwedstrijden, lezingen en nog veel meer.
Als afsluiter is er natuurlijk ons prestigieus galabal waarop we ook alle Alumni welkom heten.

Ik kijk er alvast naar uit om jullie te begroeten op vrijdag 25 oktober op de Alumni avond.

Wout De Wilde"

 

knop ACR inschrijvingsformulier

 


 

Praktisch:

Waar:  in het restaurant van het Pand, Onderbergen 1,  9000 Gent

Prijs:   Voor 22 euro (leden Alumni Rechten Gent) of 27 euro (niet-leden), wordt een hoofdgerecht met bijhorend glas wijn, of andere drank
            aan gelijkaardig budget, aangeboden. Standaard wordt plat en bruiswater voorzien op de tafels.
            Over te schrijven op rekeningnummer BE83 7350 5409 9615 met vermelding van 'uw naam en Alumni Club Rechten en datum bijeenkomst'

 

De deelname voor 25 oktober 2019 van de alumna of alumnus en eventuele partner of gast dient uiterlijk de maandag, voorafgaand aan de diner-bijeenkomst,  aangekondigd via inschrijvingsformulier. Bij no-show zal de kost desalniettemin gefactureerd worden.