VRG Almuni Gent - Nieuwsbrief 22.09.2018

Beste Alumni-lid,.

Hartelijk dank voor uw trouw lidmaatschap. Dankzij uw bijdrage van vorig jaar konden we verder werken aan de uitbouw van onze vereniging.

Het tijdstip om uw lidmaatschap te vernieuwen is aangebroken en we hopen opnieuw op uw steun te mogen rekenen. We hebben het betalen van de lidgelden vanaf dit jaar eenvoudiger gemaakt. U hoeft enkel te klikken op deze link.  De bijdrage is dezelfde gebleven (20 euro voor gewone leden, 70 euro voor ereleden, die dan hiervoor een betalingsbewijs krijgen die ingebracht kan worden als kost bij de belastingberekening).

Behoud het contact met uw faculteit en Alumnivereniging!! Dit zal je misschien niet elk jaar iets ‘opbrengen’, maar het verzekert alvast dat je op de hoogte blijft. Zo kunnen we u ook uitnodigen, minstens éénmaal om de 5 jaar om deel te nemen aan een jaarreünie.

Volgende data en activiteiten kan je nu alvast inschrijven in je agenda:
Academiejaar 2018-2019
Donderdag 29 november 2018 :  Alumninight  -  Het Pand, zaal De Refter,  vanaf 19.00 uur
Donderdag 7 februari 2019       :  Diner-causerie met gastspreker Claire Tillekaerts.
Vrijdag 22 februari 2019           :  11° Alumniquiz, vanaf 19.30u in de Facultaire Raadzaal
Vrijdag 29 maart 2019              :  Alumnidag met Trofee-uitreiking  -  Academieraadzaal, Facultaire Raadzaal en Aula vanaf 14.00 uur.

Verdere info volgt via elektronische nieuwsbrieven.
Wil je je inzetten voor de Alumnivereniging in het algemeen of voor je jaargenoten, aarzel dan niet dit ons te laten weten,

Vriendelijke groeten,
Frederik Byttebier
Voorzitter Alumnivereniging van de Gentse rechtenopleiding
(VRG Alumni UGent vzw)

Je kan alle gegevens die in de Alumnidatabank van de UGent zitten, zelf bekijken, aanpassen, verwijderen, etc. , klik hier en volg te richtlijnen in de rubriek Bestaand VRG lid.

Wil je ondanks alles niets meer vernemen van de faculteit en de Alumnivereniging via onze informatiekanalen, . Wij verwijderen dan alles wat wettelijk toegelaten is.