Zevende editie van benefietavond ten voordele van Fonds HIV Ontrafelen

(05-10-2022) Op 3 december 2022 vindt in het ICC Gent de zevende editie plaats van de HIV Ontrafelen benefietavond. Topchefs van spraakmakende restaurants laten het beste van hun creatieve keuken proeven ten voordele van het UGent HIV onderzoek.

Naast genieten en klinken op de gezondheid, willen we zoveel mogelijk geld inzamelen voor HIV-onderzoek. Hoewel we vandaag met therapie het virus kunnen onderdrukken, is HIV nog steeds niet te genezen. Het blijft nog altijd één van de meest dodelijke virussen ter wereld. Jouw actieve steun is dus hard nodig voor de bestrijding van HIV. De opbrengst van de hele avond gaat dan ook integraal naar het UGent onderzoek tegen HIV.

Het hele team van ‘HIV Ontrafelen’ én de 38 miljoen HIV-patiënten wereldwijd zijn alvast dankbaar voor de steun!

Programma

De avond gaat van start met een aperitief en een wervelende modeshow. Daarna volgt een succulent diner (keuze uit 3 formules). Nieuw is de kunstveiling met werken van bekende Gentse kunstenaars onder leiding van Marianne Hoet. Na het tafelen is het tijd voor muziek met een optreden van de coverband RFF, en een set van DJ Tjon. Tussendoor is er onze welgekende Tombola De Luxe. Allemaal warm begeleid door de gastheer van de avond, niemand minder dan Riadh Bahri.